Vienti- ja markkinointikoordinaattori (Intermedius Oy, Virrat)

Intermedius Oy on luotettava ja osaava tuotekehityksen, testaamisen ja tuotannon kumppani. Valmistamme ainoana Suomessa polyesterihuopaa kierrätyskuiduista neulaamalla. Lisäksi olemme laminoinnin eli useamman kankaan yhteenliittämisen asiantuntija. Olemme myös muovipäällystysalan terävintä kärkeä maailmassa. Tuotevalikoimamme palvelee graafisen alan ja eri teollisuuden alojen ammattilaisia. Edellä mainittujen ohella valmistamme vedeneritysmateriaalia rakennus- ja elementtiteollisuuden tarpeisiin. Tuote- ja palveluvalikoimaamme täydentävät eurooppalaisten huippuvalmistajien kankaat, teipit ja nauhat, jotka on suunniteltu vaativaan ammattilaiskäyttöön. Räätälöimme tuotteita asiakkaamme tarpeiden mukaan ja tuotekehitys on olennainen osa toimintaamme. Laadukkaat ja erinomaisilla ominaisuuksilla varustetut tuotteemme ruokkivat asiakkaidemme kekseliäisyyttä ja kasvua. Intermedius Oy on osa suomalaista Kiilto Family -konsernia, jonka juuret ovat vuonna 1919 perustetussa Kiilto Oy:ssä. www.intermedius.fi 


Haemme Virroille kielitaitoista

vienti- ja markkinointikoordinaattoria  


Vienti- ja markkinointikoordinaattorina työskentelet osana viiden hengen myyntitiimiä. Toimit tärkeässä roolissa varmistamassa toimitusketjumme sujuvuuden ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa. Pääasiallinen tehtäväsi on hoitaa myyntitilauksia. Lisäksi vastaat Intermediuksen nettisivujen ylläpidosta ja näkyvyyden kehittämisestä sosiaalisessa mediassa. Asiakkaamme sijaitsevat sekä Suomessa että lähes 30 vientimaassa.  

Tehtävässä pääasiallinen työskentelymuoto on läsnätyö. Osittainen etätyö on mahdollista erikseen sovittaessa.


Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä vienti- ja markkinointikoordinaattorina:

  • Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (esim. tradenomi).
  • Kokemus vientitehtävistä.
  • Kokemus nettisivujen ylläpidosta ja näkyvyyden kehittämisestä sosiaalisessa mediassa.
  • Hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot.
  • Hyvät ICT-taidot ja aiempi kokemus myynnin ERP-järjestelmistä.
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.


Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Meillä pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Työntekijämme arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaamme, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, yhteishenkeämme sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Me rohkaisemme työntekijöitämme tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissamme.  


Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 toimitusjohtaja Jari Honko, +358 40 567 7246.

Odotamme hakemustasi 21.4.2024 mennessä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.        

Toimimme Kiilto Family -konsernin rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme kaikille hakijoille hakuaikana videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 2.5.2024 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.


Virrat on monipuolinen kaupunki Pirkanmaan huipulla. Virroilla eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä. Tärkeintä on ihmisten, ympäristön ja yritysten hyvinvointi. Virrat tarjoaa uusille asukkailleen elinvoimapaketin, tutustu aiheeseen tarkemmin tästä

Hakuaika alkaa: 27.03.2024 12:00Hakuaika päättyy: 21.04.2024 23:59

Jaa ilmoitus